Як стало відомо, канадські вчені провели свіже дослідження, в рамках якого вивчали те, як вживання різної їжі впливає на дітей в утробі вагітних жінок.

За підсумком вони з’ясували , як саме вживання фруктів майбутніми матерями впливає на мозок дитини. За словами вчених, вагітні жінки, які їдять більше фруктів під час вагітності, можуть стимулювати когнітивний розвиток своїх дітей.

“Ми провели наше дослідження на основі результатів оригінального когортного дослідження CHILD, яке показало, що споживання фруктів вагітними жінками позитивно впливає на розумові показники немовлят аж до одного року після народження” , – розповіла провідний автор дослідження психолог Клер Скавуццо. За словами жінки, вони з колегами лише з’ясували, що позитивний вплив робить саме споживання фруктів, а не інші чинники, що мали місце бути в рамках оригінального дослідження.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут