Зарубіжний медики розповіли, чи допомагає дієта протистояти зараженню коронавірусу. Матеріал відповідного змісту представило видання Deutsche Fillet.
Стрімке поширення коронавіруса по всьому світу триває, в даний час зафіксовано понад 500 000 зараження. Медики впевнені, що дотримання правильної збалансованої дієти знижує ризик діагностування як даної хвороби, як і інших. Пояснення полягає в тому, що відбувається зміцнення імунної системи шляхом вживання в їжу, наприклад, овочів і фруктів, які сприяють боротьбі з вірусами. Поряд з цим здійснюється захист серця і артерій від закупорки, пов’язаної з надмірною попаданням жиру в організм. Серед бонусів, чим більше людина віддає перевагу здоровим продуктам, тим краще його рівень холестерину. Що не менш важливо – при правильному підході здійснюється профілактика остеопорозу за рахунок переваги молочної продукції.
У зв’язку з однозначною відповіддю «Так» на питання захисту від коронавіруса, рекомендується їсти шпинат і ягоди, бобові. Буряк, картопля і морква не менш важливі в додаток до вівсяного молока і кукурудзі.
«Цибуля і часник – це продукти, які багаті вітаміном С. Свою важливу роль в раціоні грають і гарбуз, яйця, цитрусові за рахунок великої кількості важливих речовин, що поліпшують захисні сили організму. Хворі ж переваги в їжі призводять до ослаблення імунітету. На тлі ж поширення коронавірусу правильний вибір є дуже важливим ».