Професор Бенджамін Чепмен з Університету Північної Кароліни розповів, що немає ніяких доказів передачі COVID-2019 через готові страви і упаковані продукти. Коронавірус погано вивчений, а значить в майбутньому уявлення про способи поширення та харчових ризики можуть змінитися.
У Центрі з контролю і профілактиці захворювань з’ясували, що вірус передається через фізичний контакт, кашель і чхання. У деяких випадках зараження відбувається, коли людина помацала інфіковану поверхню, а потім доторкнулася до своїх очей. Головною профілактикою вважається гігієна рук, передає medicaldaily.com.
Якщо ви задумалися над тим, щоб купити Motorola Razr 50 Ultra або Motorola Edge 50,…
Иногда чехлы могут превращать Айфон в неповоротливый кирпич. Но чехол Benks iPhone 15 Pro –…
Volkswagen Caddy – это компактный коммерческий автомобиль, который используется как для перевозки грузов, так и…
Выбирая провайдера VPS/VDS-хостинга, покупатели часто совершают несколько самых распространенных ошибок, которых легко избежать после прочтения…
С выходом iPhone 16 Apple вновь привлекает внимание пользователей и экспертов. Новая модель обещает значительные…
Компанія Acer представила нову модель ноутбука Acer Chromebook Plus 514, яка є розширенням лінійки Chromebook…
Leave a Comment