Професор Бенджамін Чепмен з Університету Північної Кароліни розповів, що немає ніяких доказів передачі COVID-2019 через готові страви і упаковані продукти. Коронавірус погано вивчений, а значить в майбутньому уявлення про способи поширення та харчових ризики можуть змінитися.
У Центрі з контролю і профілактиці захворювань з’ясували, що вірус передається через фізичний контакт, кашель і чхання. У деяких випадках зараження відбувається, коли людина помацала інфіковану поверхню, а потім доторкнулася до своїх очей. Головною профілактикою вважається гігієна рук, передає medicaldaily.com.
Компанія Acer представила нову модель ноутбука Acer Chromebook Plus 514, яка є розширенням лінійки Chromebook…
Хочете вірте, хочете ні, але з моменту виходу останньої гри GTA пройшло вже понад десять…
Фахівці Університету Дікіна повідомили про розробку гідроелектричного наногенератора, що носиться, в процесі функціонування якого провідні…
Компанія Apple надіслала повідомлення користувачам із 92 країн про те, що вони могли стати жертвами…
Базова лінійка Apple Watch перетворилася на один із найконсервативніших девайсів Apple – це мінорні оновлення…
У Viber провели цікаве дослідження про мобільні платформи, топ брендів і моделей смартфонів, які популярні…
Leave a Comment