Професор Бенджамін Чепмен з Університету Північної Кароліни розповів, що немає ніяких доказів передачі COVID-2019 через готові страви і упаковані продукти. Коронавірус погано вивчений, а значить в майбутньому уявлення про способи поширення та харчових ризики можуть змінитися.
У Центрі з контролю і профілактиці захворювань з’ясували, що вірус передається через фізичний контакт, кашель і чхання. У деяких випадках зараження відбувається, коли людина помацала інфіковану поверхню, а потім доторкнулася до своїх очей. Головною профілактикою вважається гігієна рук, передає medicaldaily.com.
Volkswagen Caddy – это компактный коммерческий автомобиль, который используется как для перевозки грузов, так и…
Выбирая провайдера VPS/VDS-хостинга, покупатели часто совершают несколько самых распространенных ошибок, которых легко избежать после прочтения…
С выходом iPhone 16 Apple вновь привлекает внимание пользователей и экспертов. Новая модель обещает значительные…
Компанія Acer представила нову модель ноутбука Acer Chromebook Plus 514, яка є розширенням лінійки Chromebook…
Хочете вірте, хочете ні, але з моменту виходу останньої гри GTA пройшло вже понад десять…
Фахівці Університету Дікіна повідомили про розробку гідроелектричного наногенератора, що носиться, в процесі функціонування якого провідні…
Leave a Comment