НАУКА

Експерти оцінили ймовірність передачі коронавіруса через їжу

Share

Експерти оцінили ризик зараження коронавірусом через їжу. Питання мучить багатьох людей на тлі ажіотажу в продуктових магазинах.

Професор Бенджамін Чепмен з Університету Північної Кароліни розповів, що немає ніяких доказів передачі COVID-2019 через готові страви і упаковані продукти. Коронавірус погано вивчений, а значить в майбутньому уявлення про способи поширення та харчових ризики можуть змінитися.

У Центрі з контролю і профілактиці захворювань з’ясували, що вірус передається через фізичний контакт, кашель і чхання. У деяких випадках зараження відбувається, коли людина помацала інфіковану поверхню, а потім доторкнулася до своїх очей. Головною профілактикою вважається гігієна рук, передає medicaldaily.com.

Митник Михайло

Опублікував
Митник Михайло

Останні записи

Особливості камер у смартфонах Samsung

Камера стала однією з ключових характеристик сучасного смартфона. Samsung уже багато років удосконалює технології мобільної…

05.02.2025

Motorola Razr 50 Ultra vs Motorola Edge 50

Якщо ви задумалися над тим, щоб купити Motorola Razr 50 Ultra або Motorola Edge 50,…

14.12.2024

Benks iPhone 15 Pro — защита без компромиссов и лишнего веса

Иногда чехлы могут превращать Айфон в неповоротливый кирпич. Но чехол Benks iPhone 15 Pro –…

22.11.2024

Как выбрать стекло на Фольксваген Кадди, советы и рекомендации по использованию этой запчасти

Volkswagen Caddy – это компактный коммерческий автомобиль, который используется как для перевозки грузов, так и…

29.10.2024

Частые ошибки покупателей при выборе провайдера VPS/VDS-хостинга

Выбирая провайдера VPS/VDS-хостинга, покупатели часто совершают несколько самых распространенных ошибок, которых легко избежать после прочтения…

30.09.2024

Сравнение iPhone 16 с предыдущими моделями: стоит ли обновляться?

С выходом iPhone 16 Apple вновь привлекает внимание пользователей и экспертов. Новая модель обещает значительные…

27.07.2024